Wave gardin

Kärt barn har många namn: Wave gardin, Swing-gardin, Hotell-gardin o.s.v. Den gemensamma nämnaren är att gardinen hänger i fasta vågor vilket bidrar till en magnifik och inredd känsla. Ofta hänger gardinlängderna från tak vilket gör att gardinen får en central plats och även skapar extra rymd i rummet. 

Man kan använda många olika textilier till en Wave gardin och man kan jobba i olika lager. T.ex. ha en dekorativ väv främst och en skir genomsiktlig väv bakom. Det blir extra elegant och fönstret och rummet känns genomtänkt och inrett.

Att unna sig skräddarsydda gardiner är lite extra lyx och resultatet är ofta väldigt tydligt och det syns verkligen att man har en professionell gardinlösning i sitt hem. Alla mått är anpassade och alla tyger och material är valda efter just ditt fönster och hem.

Då Wave gardin är en lite ”striktare” och modern hängning passar den extra bra med en motoriserad funktion. Då kan man styra gardinerna antingen genom en fjärrkontroll eller via sin app. 

Kontakta oss för mer information om detta.

Vill du boka en gratis hemkonsultation?

LÄS mer

Motoriserade gardiner

Vi levererar många olika motoriseringsmetoder och även fullt styrbara och integrerade lösningar. Kontakta oss för mer information.

Stiligt modernt med Wave gardin

Wave/Swing-gardiner är en väldigt populär gardinmodell. Vi gör den i många olika utövande och valet av tyg gör att gardinen kan få helt olika uttryck. Detta kan vi hjälpa till med så att du får precis den lösning som passar dig och ditt hem.

Swing gardiner