Kampanj på markismotor i aug-sep

Family Design Plus

Family Design Plus är en populär markis med halvkassett där både armar och markisväv ligger inkapslade och skyddade mot påfrestande väder och vind när markisen är inrullad. Då armarna täcks visuellt av halvkassetten ger dessutom Family Design Plus ett kompakt och mycket tilltalande utseende och resultatet är en mycket stilren terrassmarkis som passar bra på de allra flesta uteplatser. Erbjuds i bredder upp till 700cm.

Detaljlösningarna och komponenterna håller mycket hög kvalitet och stödjande vävkåpa ingår som standard. Majoriteten av hårdvarudelarna är tillverkade i strängpressad aluminium som i princip är underhållsfritt. Stativ erbjuds i standardkulör vit, naturanodiserad eller svart/antracitgrå (SL94), samt speciallack vid förfrågan. Gedigen konstruktion tillsammans med vädertålig markisväv i akrylfiber borgar för lång livslängd. Monteras enkelt på vägg eller under tak, standardkonsoler ingår. Manövreras smidigt med motor och kabelbunden motor ingår i grundutförandet, men flera andra styralternativ erbjuds också. Frontrullgardin och ljusramp erbjuds också som tillval.

  • Terrassmarkis med halvkassett som skyddar armar och vävErbjuds i bredder upp till hela 700cm
  • Mycket kompakt och stilren design
  • Elegant även i infällt utförande
  • Konstruktion i strängpressad aluminium, standardkulör vit, naturanodiserad eller svart/antracitgrå

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *