Gardiner

PRIVAT

Med många års erfarenhet av professionella gardin- och solskyddslösningar kan vi leverera alla sorters textillösningar för både hem och offentlig miljö. 

Många vill ha ett unikt, personligt och originellt hem, men att komma dit är inte alltid lätt. Gardiner och textil inredning gör stor skillnad och vi vet vad som krävs för att omvandla en känsla, en vision till en lösning som motsvarar era önskemål.

FÖRETAG

Vi är specialiserade på professionell textilinredning och tar i samarbete med våra kunder, arkitekter och inredare fram den textila inredning som efterfrågas.
Gardiner är viktiga för alla typer av rum, de skapar ljus och ljudmiljö samt trivsel och känsla.
Oavsett om ni behöver textilier som är flamskyddade, Ökotex certifierade, ekologiska eller med specialegenskaper för ljusavskärmning, mörkläggning, eller ljuddämpning så kan vi hjälpa er hela vägen från idé till verklighet.

Vi trycker även på olika sorters textil för kundanpassade och helt unika gardin- och draperilösningar. Här är det bara fantasin som sätter gränsen. Företagets logo? Egen mönsterdesign, Bilder från företagets historia, projektets signaturmönster m.m.

CASALO – KREATIV OCH ESTETISK PARTNER 

Vi samarbetar med CASALO för att kunna erbjuda en unik lösning där inredning och estetik spelar stor roll i vår leverans. Vi sätter stort värde i att leverera professionella och unika lösningar för att komplettera befintlig inredning eller skapa unika uttryck som gör just ert hem speciellt och unikt. 
Om ert projekt har ett stort behov av konsultation, planering färgsättning och inredningsmatchning hanteras det av vår projektavdelning där vi erbjuder specifika tjänster för detta ändamål.

CASALO och Limhamns Gardin & Solskydd har gemensamt ägande men olika inriktningar. CASALO är ett kreativt företag som är verksamt inom flera olika områden för helhetslösningar i inredningsprojekt , främst mot företag och konceptinredning. Läs mer om CASALO här.

Gardiner
Gardiner mönster

Vill du boka en gratis hemkonsultation?

LÄS mer

Komplett leverans av gardiner

Vi levererar kompletta  och estetiska gardinlösningar som harmoniserar med ert hem/miljö och som samspelar och kompletterar med övrigt solskydd och fönsterdekor.

  • Konsultation
  • Gardin måttning
  • Förslag/Offert
  • Montering
  • Eftervård/Service 
Casalo