MARKISER

Svensktillverkade markiser av högsta kvalitet

Vi levererar en totallösning med många valmöjligheter

Komplett leverans

  • Konsultation
  • Måttning
  • Förslag/Offert
  • Montering
  • Eftervård/Service 

FÖNSTERMARKIS

Mer info

TERASSMARKIS

Mer info

VERTIKALMARKIS

Mer info

PERGOLA

Mer info

Måttbeställt

Varje markis är måttbeställd och skräddarsydd till just ert hus. Vi presenterar ett stort utbud av olika vävar och hjälper er med att göra materialval för att få en så enhetlig och snygg lösning som blir perfekt till ert hem.

 

Svensktillverkat

Våra markiser är tillverkade i Sverige och håller mycket god kvalitet. Vi använder oss av marknadens ledande leverantörer av markisväv som säkerställer att väven är anpassad för vårt nordiska klimat.

Smarta Fönsterösningar till Smarta Hem

Våra motoriserade markiser kan beställas med moderna, tekniska funktioner som möjliggör full styrning. Våra leverantörer är i teknisk framkant och arbetar hela tiden innovativt för att ta fram nya lösningar för att möta det ökade behovet av smarta solskydd. 

Solskydd ska generellt sett vara rörliga då ljusförhållandena skiljer sig markant åt mellan olika årstider. En regnig oktoberdag är inte samma sak som en solig majdag. Därför måste solskydden kunna röra sig för att anpassa sig till ljuset. Med dagens ­inbyggda motorer kombinerat med en smart styrning, får man en bekväm och smart solskyddslösning. När solskydden behövs körs de ut  när de inte behövs körs de in. ­Svårare än så är det inte!

 

Vill du boka en gratis hemkonsultation?

LÄS mer