Terrassmarkis

En bra terrassmarkis skänker välbehövlig skugga och svalka en solig sommardag. Samtidigt som den kan sänka dina energikostnader! Utbudet är brett med flera modeller som passar både stort och smått.

Några fördelar med att installera en terrassmarkis:

  • En terrassmarkis kan ge skugga under varma dagar, vilket gör det bekvämare att vistas utomhus.
  • Den skydda dina möbler från sol och regn, vilket gör att de håller längre.
  • En terrassmarkis kan öka värdet på ditt hem om du funderar på att sälja.

Kom in till oss och titta på alla våra hundratals olika vävar. Vi hittar tillsammans rätt lösning för dig. 

Vill du boka en gratis hemkonsultation?

LÄS mer

Ett extra rum utomhus

Sudda bort gränsen för inne och ute

En längre sommar med en terrassmarkis

En terrassmarkis ger dig en längre sommar! Den skyddar från heta sommardagar och kvällens fukt, samtidigt som den dämpar ljud och ger fastigheten ett visuellt lyft. Samtliga terrassmarkiser anpassas efter fastighetens specifika mått och det finns 100-tals färger och mönster att välja bland.

Markistyper

Öppen markis

En klassisk markismodell där väven och armarna inte täcks av någon kassett. Passar perfekt på balkonger eller andra utrymmen där kassetten delvis täcks av till exempel tak. Man kan köpa till tillbehör som t.ex. skyddstak för ökat skydd. Alla terassmarkiser levereras med kabelmotor och det finns många möjligheter till ytterligare motorval och smarta styrningar. 

Öppen markis

Halvkassett

Halvkassettmarkiser innebär att ovansidan av markisen skyddas i infällt läge, markiskassetten är öppen undertill. Resultatet av detta blir att smuts och vatten kan komma in i markisen underifrån men man får samtidigt en nättare och mer klassisk produkt.

Halvkassett

Helkassett

Helkassettmarkiser innebär att hela markisväven och båda vikarmarna hamnar inuti kassetten vid infällt läge. Alltså skyddas hela markisen när den inte används. Detta innebär att markisen får en betydligt längre livslängd.

Läs mer här: Kassettmarkis Terrea K60

Helkassett