Luxaflex® Powerview®

Uppgradera vardagen med automatiska gardiner

Med PowerView® blir skräddarsydda gardiner även intelligenta gardiner. Styr gardinerna med en fjärrkontroll eller låt gardinerna sänkas, höjas, vippas och vridas automatiskt efter din dygnsrytm och dina behov. De automatiska gardinerna gör din vardag bekvämare och säkerställer rätt förhållanden i hemmet dygnet runt, året runt.

Så fungerar det

PowerView® Automation är ett trådlöst system som gör det möjligt att styra gardinerna utan att du själv behöver gå runt och justera varje gardin. Motorn i gardinen får ström från ett diskret batteri eller genom en sladd till ett eluttag. Du kan styra de motoriserade gardinerna med hjälp av en fjärrkontroll eller som intelligenta gardiner som är anslutna till ditt smarta hem. Det betyder att du kan aktivera gardinerna med bland annat tidsinställning och röst.

Bild: Tre fönster med måttanpassade Duette® från Luxaflex® med Top/Down funktion för maximal funktion och flexibilitet.

Tre alternativ till styrning

Med några få klick styr du enkelt gardinerna i ditt hem, kontrollerar ljusinsläpp och skapar rätt stämning – utan att behöva gå runt och justera varje gardin. Det finns tre olika styrningsalternativ för de motoriserade PowerView® gardinerna.

 • Pebble® fjärrkontroll
 • PowerView® App
 • Pebble® Scene kontroll
Motoriserade rullgardiner

Intelligenta gardiner till ditt smarta hem

Förverkliga drömmen om ett imponerande smart hem med intelligenta gardiner. Den centrala hjärnan i systemet är PowerView® Hub, som du ansluter till ditt WiFi. Efter installationen sköter hubben resten. Sen styr du gardinerna via PowerView® app på din mobil eller surfplatta, använder röststyrning eller tidsinställer gardinerna efter din dygnsrytm.

Kombinera estetik med funktionalitet

Du kan välja PowerView med alla typer av Luxaflex gardiner. Det innebär att du aldrig behöver kompromissa med dina estetiska behov eftersom du kan välja mellan ett stort utbud av lösnigar, färger och material. Välj PowerVIew till t.ex:

 • Duette® gardiner
 • Silhouette® gardiner
 • Rullgardiner
 • Twist® gardiner
 • Lamellgardiner
 • Hissgardiner
 • Plisségardiner
 • Gardinlängder
 • Gardinskenor
 • Persienner
 • Träpersienner

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *